ACTUALITATE 3 decembrie 2013

Avocatul Poporului oferă audiențe la Prefectura Covasna

de Monica Vrânceanu | 467 vizualizări

Instituția Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Brașov reia audiențele în județul Covasna, astfel că miercuri, 4 decembrie, va ține audiențe în incinta Prefecturii Covasna, cu începere de la ora 10.

În general, oamenii vin la aceste audiențe cu solicitări de sfaturi și mediere legate de drepturile de proprietate, pe diversele legi ale Retrocedărilor.

Audiențele Avocatului Poporului au fost reluate de luna trecută, după o pauză de aproape un an,  însă au venit ca o necesitate în acest sens, județul nostru fiind destul de limitat și izolat în legătura cu această Instituție. Audiențele și sfaturile specialiștilor din cadrul Instituției Avocatului Poporului sunt gratuite.

Avocatul Poporului este o instituţie de stat autonomă care contribuie la soluţionarea conflictelor dintre persoanele fizice şi autorităţile administraţiei publice, respectiv dintre persoanele fizice şi societăţile comerciale aflate sub autoritatea autorităţilor administraţiei publice, pe cale amiabilă, prin mediere şi dialog. Instituţia Avocatul Poporului nu se implică în procese şi nu poate formula acţiuni în justiţie, fiind exclusă competenţei sale activitatea specifică autorităţii judecătoreşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.