ACTUALITATE 5 februarie 2014

Automate de parcare vandalizate la Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 139 vizualizări

Circul din jurul parcărilor cu plată de la Târgu Secuiesc continuă. După protestul împotriva acestei hotărâri a Consiliului Local Târgu Secuiesc, care nu a avut niciun rezultat, unii localnici s-au gândit că ar fi bine să își facă singuri dreptate și au pus spumă izolatoare în automatele amplasate în oraș.

Au fost vandalizate şapte astfel de mașinării, iar reprezentanții firmei care se ocupă de ele spun că nu au întâlnit așa ceva nicăieri, deși se ocupă de parcări în mai multe orașe, și declară că vor depune plângere la poliție. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, până miercuri după masă nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la vandalizarea automatelor de parcare.

Începând cu această lună, peste 400 de locuri de parcare din orașul breslelor sunt cu plată. Prețurile sunt după cum urmează: pentru 30 de minute șoferul va scoate din buzunar un leu, iar pentru o oră, dublu. Se pot cumpăra și abonamente, astfel persoanele fizice plătesc 35 de lei pe lună, pe când pentru persoanele juridice 43 de lei. Abonamentele pe trei luni costă 90 de lei pentru persoanele fizice și 112 lei pentru cele juridice, cele pe jumătate de an costă 160, respectiv 198, iar cele pe un an 290, respectiv 350 de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.