ACTUALITATE 26 august 2011

Au (re)început incendiile

de Monica Vrânceanu | 53 vizualizări

Două case din județul Covasna au fost cuprinse de flăcări în decursul câtorva ore, primul incendiu petrecându-se miercuri seară la Ozunca-Băi, iar cel de-al doilea ieri noapte la Filia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Maria Cocerhan, a declarat că ISU a fost anunţat, prin sistemul 112, despre faptul că s-a produs un incendiu la o casă din localitatea Ozunca-Băi. A fost alertat imediat un echipaj de pompieri al Detașamentului de Pompieri Sfântu-Gheorghe precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Bățani, însă după parcurgerea a 22 km, garda de intervenție de la Sfântu-Gheorghe a fost întoarsă din drum, incendiul fiind localizat de către serviciul voluntar.

La cel de-al doilea incendiu, izbucnit la Filia, au fost alertate garda de intervenție a Detașamentului și serviciile voluntare pentru situații de urgență ale localităților Baraolt, Brăduț și Vârghiș. Intervenția pompierilor profesioniști nu a mai fost necesară întrucât incendiul a fost lichidat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Brăduț care a ajuns primul la locul producerii evenimentului. Deși au provocat pagube, cele două incendii nu s-au soldat cu victime.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.