ACTUALITATE 8 iunie 2011

Au fost prinși toți autorii tâlhăriei de pe DN11

de Monica Vrânceanu | 73 vizualizări

Polițiștii covăsneni i-au identificat pe autorii tâlhăriei din urmă cu câteva zile, când mai mulți tineri au fost atacați cu bâte pe DN11 în zona Brețcu-Oituz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Dumitru Ungureanu, trei tineri din Galaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii covăsneni pentru scandalul și tâlhăria de pe DN 11.

Cei trei tineri i-au atacat duminică pe alți tineri, sustrăgându-i unuia dintre aceștia o autoutilitară, după ce l-au amenințat cu bâte.

”Una dintre autoutilitare a fost oprită, iar pentru că şoferul ei s-a speriat şi a fugit în pădure, atacatorii i-au furat maşina. Ulterior, tinerii au abandonat autoutilitara în localitatea Breţcu. Doi dintre tineri, E. S., de 27 de ani, şi B. G., de 26 de ani, au fost prinşi de poliţiştii covăsneni în scurt timp în apropierea localităţii Reci. Cel de-al treilea, C. M., de 29 de ani, a fost reţinut ieri în municipiul Galaţi”, a declarat Dumitru Ungureanu.

Potrivit acestuia, pe numele celor trei s-au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Poliţia municipiului Târgu Secuiesc, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marius, 8 iunie 2011
prinderea acestor talhari(cu un mod de operare deosebit)este o realizare deosebita a politistilor covasneni,ai felicit pe toti cei care au lucrat la acest caz.Respect Politistilor Covasneni!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.