ACTUALITATE 20 iulie 2011

Asfaltare la Bodoc

de Székely Emőke | 236 vizualizări
Comuna Bodoc a câştigat prin Programul Operaţional pentru Dezvoltare Regională un proiect în valoare de 2,5 milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru asfaltarea drumurilor din comună, lucrările fiind începute ieri. În judeţul Covasna au câştigat astfel de proiecte cinci localităţi: Brăduţ, Bodoc, Cernat, Vâlcele şi Reci, valoarea totală a acestor proiecte ridicându-se la suma de 13 milioane de euro. Primarul comunei Bodoc

Comuna Bodoc a câştigat prin Programul Operaţional pentru Dezvoltare Regională un proiect în valoare de 2,5 milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru asfaltarea drumurilor din comună, lucrările fiind începute ieri. În judeţul Covasna au câştigat astfel de proiecte cinci localităţi: Brăduţ, Bodoc, Cernat, Vâlcele şi Reci, valoarea totală a acestor proiecte ridicându-se la suma de 13 milioane de euro. Primarul comunei Bodoc, Fodor Istvan, a declarat că au trimis proiectul de trei ori, de fiecare dată a primit aviz favorabil, însă banii au întârziat până acum. Prin acest program va fi asfaltat drumul comunal pe o distanţă de 5,7 kilometri, dar se va construi şi un pod nou, iar şanţurile vor fi acoperite.

Pe lângă asfaltare se va reabilita căminul cultural din Zălan, acesta urmând să fie dotat cu instalaţie de lumină şi sunet, dar va primi şi o curte nouă, cu bănci şi stâlpi de iluminat. De asemenea primăria va angaja şi două persoane pe postul de îngrijitor de bătrâni. Potrivit primarului Fodor Istvan, aceşti angajaţi vor primi un birou nou, dotat, precum şi un autoturism în care vor putea fi transportate şi persoane cu scaun cu rotile.

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a spus că instituţia pe care o conduce sprijină proiectele locale. În opinia acestuia, primarul comunei Bodoc a luat o decizie corectă atunci când a depus acest proiect, şi a adăugat că primarii din judeţ îşi desfăşoară bine munca, pentru că se aduc din ce în ce mai mulţi bani în judeţ prin câştigarea de proiecte.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Sandor, 22 iulie 2011
@dany:stai linistit,nici la Valea Crisului.Si pentru stiinta ta , primarul e PDL, consilierii UDMR.Mai mult de atat nu se poate.Sunt partidele de la putere.Si?!?
dany, 21 iulie 2011
la Bodoc nu sunt consilieri ortodocsi...
Marian, 21 iulie 2011
Pai daca nu-i cade ceva gras si lui,domnul Silviu face ceva pe dorinta si nevoia cetatenilor.
Primar_la_Hetea, 21 iulie 2011
Nu sunteti blestemati, doar ca aveti un primar mai putin competent si eventual dezinteresat sa faca ceva pentru comunitate.
Sandor, 21 iulie 2011
Va scriu in numele cetatenilor din Valea Crisului; Cum se poate ca se asfalteaza acolo unde este deja asfalt si la noi nu se mai poate circula .Tot respectul pentru primarii care se zbat pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.