ACTUALITATE 16 iunie 2011

ARR mai şi premiază, nu doar amendează

de Székely Emőke | 129 vizualizări
Autoritatea Rutieră Română (ARR), în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene, a desfăşurat în perioada 24 martie - 1 iunie concursul de desene „Atenţie! Circul şi eu!” Publicul ţintă al concursului au fost copiii şi tinerii cu vârsta între 6 şi 18 ani, aceştia fiind una dintre cele mai vulnerabile categorii de participanţi la trafic. Concursul Naţional creativ şi-a dorit să implice cât mai multe persoane din această categorie

Autoritatea Rutieră Română (ARR), în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene, a desfăşurat în perioada 24 martie - 1 iunie concursul de desene „Atenţie! Circul şi eu!” Publicul ţintă al concursului au fost copiii şi tinerii cu vârsta între 6 şi 18 ani, aceştia fiind una dintre cele mai vulnerabile categorii de participanţi la trafic. Concursul Naţional creativ şi-a dorit să implice cât mai multe persoane din această categorie prin realizarea unor desene sau mesaje care vor fi folosite la realizarea unor broşuri ce vor fi împărţite în trafic conducătorilor auto.

Obiectivul concursului este acela de a aduce la cunoştinţa tinerilor posibilele pericole pe care le pot întâlni ca participanţi la traficul rutier.

Gorschi Arpad, şeful Agenţiei ARR Covasna, ne-a declarat ieri că i-a făcut o deosebită plăcere să îi premieze pe micii câştigători ai concursului, fiind obişnuit cu amenzi, controale, şi mai puţin cu acordarea de diplome şi premii. Unităţile şcolare din judeţul Covasna implicate în acest proiect au fost Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Şcoala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef”, ambele din Sfântu Gheorghe, şi Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului. Elevii care au realizat cele mai frumoase desene au fost premiaţi la ceremoniile de încheiere a anului şcolar.

Concursul „Atenţie! Circul şi eu!” este de fapt lansarea „Decadei Acţiunilor de Siguranţă Rutieră 2011-2020”, program lansat în noiembrie 2010 pentru a atrage atenţia asupra numărului îngrijorător de mare de victime ale accidentelor rutiere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.