ACTUALITATE 1 iunie 2015

Aproape 150 de copii în excursie culturală la București

de Covasna Media | 131 vizualizări

11163765_931266880259367_4516192722188518845_n

Asociația de Tineret Ecou a reușit sâmbătă 30 mai, un eveniment mai altfel decât a făcut până acum, în sensul că am avut bucuria să vedem, împreună cu aproape 150 de copii din oraș, spectacolul „Flautul fermecat” la Opera Comică pentru Copii, o producție absolut fenomenală, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, un spectacol cu orchestră live, cu interpreți cu voci extraordinare, cu costume fabuloase, cu decoruri, cu scenă turnantă, cu multe monitoare, cu multe proiecții, într-adevăr o poveste fenomenală pentru copii, dar și pentru cei care au încă suflet de copil sau își doresc să retrăiască acele sentimente. Ei bine, acest spectacol nu încăpea, din nefericire, în Sfântu Gheorghe, pe nicio scenă, motiv pentru care am dus aproape 150 de copii la București, cu 3 autocare, să vadă o asemenea minune.

Pe lângă spectacolul fascinant, ciocolatele dedicate și baloanele primite de către toți copiii, ziua a continuat cu un „treasure hunt” în Muzeul Satului, tot în organizarea celor de la Opera Comică pentru Copii!

Mulțumim frumos pentru inițiativă directorului de comunicare al instituției din București, Emil Pantelimon, managerului general, doamna Felicia Filip, și profesorilor / învățătorilor însoțitori, fără de care excursia nu ar fi putut fi atât de reușită!

Deocamdată ne pregătim de al doilea spectacol dedicat copiilor din Sfântu Gheorghe cu ocazia Zilei Copilului, în 2 iunie, „Coana Chirița” cu Stela Popescu în rolul principal vine la Sfântu Gheorghe!

Mădălin Guruianu,

Coordonator Proiecte Asociația de Tineret Ecou

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.