ACTUALITATE 22 august 2011

Apă și canalizare pentru Sita Buzăului

de Monica Vrânceanu | 198 vizualizări

Primăria Sita Buzăului continuă proiectul de apă și canalizare al comunei, dorindu-se ca până la începutul iernii măcar 80% din populație să aibă acces la aceste facilități. Lucrările referitoare la introducerea apei curente și realizarea canalizării au fost inițiate cu ceva timp în urmă la Sita Buzăului, însă lipsa banilor sau fondurile mereu venind cu limită au făcut ca întreaga lucrare să dureze ceva mai mult decât în cazul în care banii nu ar fi reprezentat o problemă.

Acum, primarul comunei, Constantin Filofi, spune că de astăzi încep lucrările pentru 1.000 de metri de apă și canalizare în zona Ciumărnicel, în vreme ce lucrările la stația de epurare de la Crasna se află și acestea în plină desfășurare.

”Rețelele necesare acestor facilități sunt deja realizate în comuna întreagă, dar avem în jur de 4.000 de metri nepuși în funcțiune încă. Oamenii trebuie să înțeleagă și să aibă răbdare, le-am explicat unora că oricum stăm mai bine și decât bucureștenii, unde sunt cartiere care nu au canalizare deși sunt în inima civilizației”, a declarat Filofi, adăugând că se dorește finalizarea a mare parte din lucrări în acest an.

De rețeaua de apă și canalizare de la Sita Buzăului - aici fiind incluse satele și zonele aparținătoare, vor beneficia, în final, 3.600 de locuitori ai comunei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tepes, 23 august 2011
CIUMArnicel?????????? Bine ca nu e lepra!!!!!!!!
eugen, 23 august 2011
Asa este, inima civilizatiei!! Nota 4! Dar avand in vedere ca 10km. din comuna sant pe malul raului Buzau, pe cand un dig de protectie?? Altfel va ia apa civilizatia.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.