ACTUALITATE 8 iunie 2012

Antal îndeamnă cetățenii să meargă la vot

de Székely Emőke | 107 vizualizări

Candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, îi îndeamnă pe cetățenii din oraș să meargă în număr cât mai mare la urne. El a ținut ieri o conferință de presă la Casa Bene, aflată în renovare, și a spus că a ales această locație pentru că este una simbolică. Antal a subliniat că au fost mai multe dispute între UDMR și adversarii politici în legătură cu renovarea acestei locații, fiind astfel pus în pericol și proiectul european de dezvoltare.

„Îi rog pe cetățenii orașului să meargă duminică la vot pentru că este foarte important mesajul pe care Sfântu Gheorghe îl poate da printr-o prezență crescută la urne. Putem demonstra astfel celor care sunt împotriva orașului că aici trăiește o comunitate puternică, capabilă să apere interesele orașului” – a declarat Antal.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 8 iunie 2012
E o diferenta mare intre interesele orasului si interesele maghiarilor.Sper din tot sufletul sa nu mai castige un extremist ca el,sa vina oricine,din orice partid,dar sa nu mai faca diferente si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.