ACTUALITATE 10 februarie 2013

Amendamentele la buget, limitate de sursele de finanţări

de Monica Vrânceanu | 331 vizualizări

Acuzat de unii politicieni că nu ar fi susţinut finanţarea unor drumuri judeţene prin amendamente la Bugetul de stat, liderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a ţinut să clarifice situaţia, explicând că nu avea surse concrete pentru o astfel de susţinere.

Horia Grama a declarat că bugetul pe care se lucrează în prezent are susţinerea sa, fiind elaborat de către Guvernul USL. Mergând mai departe însă, Grama a explicat că nu are cum să susţină amendamente care nu au acoperire reală în ceea ce priveşte sursa de finanţare.

„Pentru judeţul Covasna aş susţine oricând, fără niciun dubiu, orice pe dezvoltare şi investiţii. Problema e că bugetul e limitat şi dacă aveam soluţii – adică o sursă suplimentară de finanţare, prinsă în buget, sigur că aş fi susţinut orice proiect pentru judeţ. La elaborarea bugetului, toată lumea a cerut, dar pe o sursă pe care nu o putea indica nimeni”, a explicat deputatul.

Grama şi-a exprimat speranţa că la rectificarea bugetului se vor găsi finanţări pentru mai multe proiecte de dezvoltare în judeţul nostru.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.