ACTUALITATE 29 aprilie 2020

Acțiune de căutare a unui bărbat, în Sânzieni, încheiată cu bine

de Iulia Drăghici - Taraș | 5690 vizualizări

Dispariția unui bărbat în vârstă de 59 de ani, de la o stână din zona localității Sânzieni, i-a pus din nou pe jar pe oamenii legii din județ. În acest caz, din fericire, acțiunea s-a încheiat cu bine. Bărbatul a fost găsit pe o pășune, dar acuzând dureri abdominale.

La data de 28 aprilie 2020, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poian au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 27 aprilie a.c., în jurul orelor 11.00, un bărbat de 59 de ani care lucra la o stână aflată în proximitatea localității Sânzieni, a plecat voluntar, fără să anunțe și nu a mai revenit, luând cu el un aparat radio, un telefon mobil și niște alimente. Telefonul mobil era închis.

Colegii bărbatului au declarat că, anterior plecării, acesta nu se simțea bine și că l-au căutat în apropierea stânii, fără rezultat.

Urmare sesizării, polițiștii împreună cu voluntari din zonă au demarat activități de căutare a bărbatului acesta fiind găsit la aproximativ 3 km de la locul din care a plecat, pe o pășune, acuzând dureri abdominale.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri”, arată IPJ Covasna. 

În paralel, polițiștii, jandarmii, pompierii salvamontiștii și voluntarii derulau acțiuni de căutare și la Comandău. Din nefericire, această acțiune, care îl avea în centru pe un bărbat în vârstă de 70 de ani, s-a încheiat tragic. Acesta a fost găsit fără viață și cu urme provocate de animal sălbatic. 

Sursa: Comunicat de presă, IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.