ACTUALITATE 28 aprilie 2020

(Update) Bărbatul căutat în pădurile din Comandău, găsit fără viață

de Iulia Drăghici - Taraș | 6588 vizualizări

UPDATE: „Din nefericire nu toate activitățile de salvare sunt de succes. Așa s-a întâmplat și în cazul căutării persoanei dispărute de la Comandău. După trei zile de căutări a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului. Și pe această cale Serviciul Salvamont Public Județean Covasna atrage atenția celor care merg în natură să respecte regulile de acces în zone sălbatice, printre care și cel potrivit căruia să nu mergem singuri în pădure sau pe munți”, a transmis Serviciul Public Salvamont Covasna. 

Știrea inițială: Acțiunea de căutare a bărbatului în vârstă de 70 de ani din Comandău, dispărut de vineri, și-a găsit un deznodământ tragic. Acesta a fost găsit fără suflare, cu urme care indică un atac al animalelor sălbatice, spun autoritățile, care subliniază că în continuare se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs decesul. 

Eforturile de căutare a bărbatului de 70 de ani din comuna Comandău care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 24.04.2020, orele 10.00, în sectorul forestier, de pe raza loc. Comandău în zona denumită popular ,,Bețașu”, și nu a mai revenit la domiciliu, au continuat și azi, 28 aprilie a.c. Echipele de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri, specialiști din cadrul Serviciului Salvamont și voluntari au beneficiat de sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., care a acționat cu un elicopter în zonă.

Din păcate azi în cursul după-amiezii bărbatul a fost găsit, decedat. Trupul neînsufletit al bărbatului prezenta urme corespondente cu cele produse de animalele sălbatice, iar în continuare se vor efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a transmis IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.