ACTUALITATE 27 aprilie 2020

Bărbatul din Comandău este în continuare de negăsit

de Iulia Drăghici - Taraș | 3507 vizualizări

Căutările bărbatului în vârstă de 70 de ani au fost demarate duminică și continuate luni, deocamdată fără niciun rezultat 

 La data de 25.04.2020 în jurul orelor 15.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că Raduly Bela în vârstă de 70 ani a plecat voluntar de la domiciliu în data de 24.04.2020, orele 10.00, în sectorul forestier, în zona denumită popular "Bețașu”, de pe raza loc. Comandău și nu a mai revenit la domiciliu.

Urmare sesizării s-au alcătuit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri, specialiști din cadrul Serviciului Salvamont și voluntari din localitate care au acționat pe raza zonelor împădurite arondate localitații, eforturile de căutare fiind sistate la lăsarea întunericului și reluate azi 27 aprilie a.c. Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit.  

Acesta nu are asupra sa actul de identitate, nu deține telefon mobil și obișnuia efectueze deplasări în fondul forestier.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să sune de urgență la 112

SEMNALMENTE: înălțime circa 1,60 m; greutate 50 kg; păr cărunt – scurt pe părți și chelie în partea superioară; față rotundă; ochi albaştri;

ÎMBRĂCĂMINTE: la data plecării era îmbrăcat în pantaloni de culoare neagră, pulover alb confecționat din lână, încălțat cu cizme de cauciuc de culoare neagră și purta o căciulă de culoare neagră.

Sursa: IPJ COVASNA, COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.