ACTUALITATE 19 martie 2012

A început Bienala Teatrală Reflex 2

de Székely Emőke | 53 vizualizări

Festivalul Internațional de Teatru Reflex 2 a debutat vineri la Sfântu Gheorghe cu un concert al Quartetului Bălănescu. Biletele pentru spectacolele ce vor avea loc timp de două săptămâni au fost vândute aproape în totalitate, așadar iubitorii de teatru care nu au apucat să achiziționeze bilete trebuie să aibă noroc să mai prindă un loc la unul dintre spectacole.

Directorul festivalului, Bocsárdi László, a declarat că în primele trei zile de vânzare a biletelor acestea s-au terminat aproape în totalitate. „Interesul pentru festival este cel pe care l-am așteptat. Am vândut în trei zile aproape 200 de abonamente și biletele pentru spectacole sunt pe terminate. Anul acesta am primit ajutor mai mic din partea oamenilor de afaceri din Sfântu Gheorghe, dar sumele cu care ne-au ajutat principalii sponsori au fost mai mari” – a declarat directorul festivalului, Bocsárdi László.

Printre invitaţii de seamă ai ediţiei din acest an se numără actorul Marcel Iureş, care a susţinut sâmbătă prima reprezentaţie a piesei „Absolut” a Teatrului Act, urmând ca sâmbătă să puteţi (re)vedea acest spectacol.

Prestigiosul Teatru Bulandra din București va veni la Sfântu Gheorghe în ultima zi a bienalei, cu piesa „Căsătoria” de Gogol, în regia lui Yuri Kordonski, din distribuţie făcând parte, printre alţii, Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Irina Petrescu, Andreea Bibiri şi Răzvan Vasilescu. Spectacolul va avea loc vineri, 30 martie, de la ora 19 în Sala Mare a Teatrului.

Organizatorii se așteaptă la un flux de 7.000 de oameni pe parcursul festivalului, numărul total al invitaților fiind de 500 de persoane.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.