ACTUALITATE 25 noiembrie 2021

A crescut gradul de vaccinare al angajaților din instituțiile de învățământ covăsnene

de David Leonard Bularca | 830 vizualizări

Procentele de vaccinare în rândul angajaților din instituțiile de învățământ covăsnene a crescut, conform centralizărilor făcute de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna, redate într-un comunicat de presă trimis miercuri redacției Observatorul de Covasna. 

„Inspectoratul Școlar Județean Covasna a centralizat în data de 22.11.2021 datele transmise de unitățile de învățământ preuniversitar din județul Covasna referitoare la numărul angajaților vaccinați. Astfel, pe categorii de personal, situația este următoarea: rata de vaccinare a personalului didactic este de 56.35%, în timp ce rata personalului didactic auxiliar și nedidactic este de 42.88%.

Apreciem faptul că a crescut valoarea ratei de vaccinare în rândul angajaților din sistemul de învățământ covăsnean și îndemnăm ca în continuare să se manifeste responsabilitate civică privind starea de sănătate proprie și a celor din jur”, se arată într-un comunicat de presă al IȘJ Covasna. 

Conform celor mai recente raportări făcute publice pe unitățile de învățământ, din 15 noiembrie, existau unități școlare în județ chiar și cu un grad de vaccinare în rândul personalului angajat de 100% (Grădinița cu Program Prelungit „Cimbora” Baraolt / Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Baraolt, Grădinița cu Program Prelungit „Hófehérke” Sfântu Gheorghe / Grădinița cu Program Normal Nr. 7 Sfântu Gheorghe, Școala Gimnazială „Ady Endre” Sfântu Gheorghe / Grădinița cu Program Normal Coșeni), însă de partea cealaltă erau unități de învățământ fără nici un angajat vaccinat (Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Covasna / Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Covasna, Școala Gimnazială „Ady Endre” Sfântu Gheorghe / Școala Primară „Mánya Béla” Chilieni, Școala Gimnazială „Antos János” Reci / Școala Primară Bita).  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.