ACTUALITATE 26 septembrie 2016

25 de firme din judeţ riscă să fie dizolvate

de Iulia Drăghici - Taraș | 318 vizualizări

25 de societăți comerciale din județul Covasna ar putea fi dizolvate dacă nu își actualizează datele în registrul comerțului, transmite Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Covasna (ORCT).

Societățile care nu și-au actualizat datele în registrul comerțului cu privire la sediul social, figurând cu dovezile care atestă deținerea cu titlu legal a spațiilor cu destinație de sediu social expirate, pot fi identificate accesând portalul de servicii online al ONRC, www.portal.onrc.ro, secţiunea Servicii online RC, subsecţiunea Publicitate, rubrica Semnal firme, precum şi la avizierul Registrului Comerţului Covasna, arată un comunicat de presă transmis de ORCT.

„După expirarea termenului de 15 zile de la data afişării societăţilor pe portalul de servicii online al ONRC, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Covasna va proceda la promovarea cererilor de chemare în judecată pentru dizolvare, în temeiul art. 237 alin (1), lit. c) din Legea societăţilor nr. 31/1990 republicată cu modificările şi completările ulterioare”, transmite aceeaşi sursă.

 

 

 

Teme articol: firme dizolvare ORCT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.