ACTUALITATE 24 aprilie 2013

21 de cupluri au fost sărbătorite la Primăria Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 41 vizualizări

Primarul Antal Árpád a felicitat cuplurile care anul acesta serbează nunta de aur sau de diamant

La fel ca în anii trecuți, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe au fost felicitate de primarul Antal Árpád acele cupluri care anul acesta serbează nunta de aur sau de diamant.  Ceremonia care a avut loc miercuri în sala căsătoriilor din cadrul Primăriei a fost una emoționantă, cele 20 de cupluri căsătorite de 50 de ani și cuplul care are în spate 60 de ani de căsnicie au fost la fel de entuziaste ca în ziua nunții și și-au amintit cu lacrimi în ochi de anii când mai grei, când mai ușori pe care i-au trăit împreună.

Primarul Antal Árpád a mărturisit că de când Zilele Sfântu Gheorghe găzduiesc și acest eveniment, felicitarea cuplurilor care și-au trăit viața alături este cel mai emoționant moment din cadrul zilelor orașului. Acesta le-a acordat cuplurilor flori și diplome.

„Vă mulțumesc că existați și că sunteți un exemplu pentru tinerii de azi. Ați trăit vremuri nu tocmai ușoare, dar în așa numitul secol nebun, secolul XX, ați reușit să treceți peste greutăți ținându-vă de mână și vă mulțumesc pentru acest lucru. Zilnic semnez acte prin care decidem la cine rămâne copilul după ce părinții au divorțat, și iată că sunteți dumneavoastră, exemplul viu al faptului că se poate trece peste greutăți împreună. Încercăm să construim orașul Sfântu Gheorghe în așa fel încât și dumneavoastră să vă simțiți bine în el” – a spus primarul.

Întrebați care este secretul longevității în căsnicie, bătrânii ne-au spus că în primul rând respectul. „Dacă nu respecți omul de lângă tine, nu ai cum să îl iubești. Iar dacă nu îl iubești, nu ai cum să trăiești cu el” – ne-a spus o doamnă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.