ACTUALITATE 24 septembrie 2014

15.000 de lei alocați pentru programul „Mai mult decât un loc pe hartă”

de Székely Emőke | 99 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna (HKA) a lansat o nouă ediție a programului de finanțare „Mai mult decât un loc pe hartă”, care se adresează școlilor și are ca scop cunoașterea județului.

Directoarea HKA, Bereczki Kinga, a declarat că pentru acest program sunt puse la dispoziția cadrelor didactice 15.000 de lei, iar în program au prioritate clasele pregătitoare, I, a V-a și a IX-a. Învățătorii și profesorii pot solicita fonduri pentru plata transportului, a biletelor de intrare la diverse obiective turistice sau a mesei pentru excursii de o zi în județ.

„Formularele de cerere sunt postate pe site-ul HKA și pot fi descărcate ușor. Școlile pot aplica până pe data de 6 octombrie, iar proiectele eligibile vor primi sume între 500 și 1.500 de lei. Rezultatele vor fi făcute publice pe data de 20 octombrie, pentru ca excursiile de o zi să se poată realiza în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie” – a declarat Bereczki Kinga.

Programul „Mai mult decât un loc pe hartă” a fost înființat pentru ca elevii covăsneni să aibă oportunitatea de a cunoaște județul și de a vizita unele obiective turistice, culturale sau istorice care poate sunt la doi pași de ei, dar nu le-au văzut niciodată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.