ACTUALITATE 6 mai 2014

10.000 de lei – recompensă pentru informaţii despre nişte acte de vandalism

de Székely Emőke | 119 vizualizări

Autori necunoscuţi au turnat acid clorhidric în aparatele de taxat din parcările din Târgu Secuiesc

Reprezentanții firmei care administrează parcările din Târgu Secuiesc oferă o recompensă în bani celui care furnizează informații despre autorii unor acțiuni de vandalism ce au avut loc săptămâna trecută. Atunci autori necunoscuți au turnat acid clorhidric în aparatele de taxat.

„Așa cum au putut observa și șoferii, au avut loc acte de vandalism nemaiîntâlnite la Târgu Secuiesc. Autori necunoscuți au devastat cu acid clorhidric 11 automate de parcare ale City Parcking. Automatele sunt asigurate, procedura de evaluare a pagubelor este în desfășurare, iar Poliția a început cercetările” – se arată într-un comunicat emis de firma care oferă o recompensă de 10.000 de lei celor care dau informații care pot duce la prinderea autorilor.

Poliția cercetează cazul, iar șeful IPJ Covasna, cms. șef Ion Popa, ne-a declarat că deocamdată autorii nu au fost identificați. Automatele de parcare din Târgu Secuiesc au mai fost vandalizate imediat după montarea lor, la începutul anului unele dintre ele fiind umplute cu spumă izolatoare, iar autorii nu au fost identificați nici până acum.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ARTUR, 12 mai 2014
Vreunul care a fost ''executat'' de firma astora si care s-a razbunat !!!
Kviatkovski, 7 mai 2014
Daaaa...cei care au vandalizat drapelul au fost identificati ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.