ULTIMA ORĂ 25 martie 2011

Vremea se răceşte de duminică

de Covasna Media | 523 vizualizări

Vremea este fără cusur vineri pentru cei care visau la o zi însorită, fără vânt şi fără nori. Mai mult, temperaturile anunţate de meteorologi ne amintesc mai degrabă de începutul lunii mai, cu valori la amiază de la 13 la 21 de grade Celsius.

Începem weekendul cu vreme caldă şi cu soare activ în cea mai mare parte a ţării, dar sunt şi zone în care plouă, cum sunt regiunile nordice, vestice şi centrale pentru ca după căderea serii să îşi facă intrarea şi ceva lapoviţe, ba chiar şi ninsori în nordul Moldovei şi la munte. Maximele însă nu lasă de dorit, aşa că sâmbătă vom avea parte de valori de la 10 la 22 de grade.

După atâtea zile însorite, era vremea de o schimbare. Duminică cerul se întunecă şi se răceşte şi cu 10 grade faţă de sâmbătă.

În jumătatea nordică a Moldovei şi la munte revin lapoviţele şi ninsorile, iar ploile nu ratează nicio regiune a ţării. În plus vântul va sufla intens în sud, sud-est şi la munte, iar maximele urmează să fie între un grad-două în nordul Moldovei până la cel mult 16-17 grade sud şi sud-vest.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.