ULTIMA ORĂ 25 martie 2013

Victor Ciutacu părăseşte trustul Intact

de Covasna Media | 635 vizualizări

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunţat, luni, pe blogul său, că a decis să părăsească trustul Intact, la care a lucrat din anul 2004, şi că a ales să îşi continue cariera în televiziune, la România TV.

"Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la TV), părăsesc trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…Sigur, cea mai la îndemână e teoria conspiraţiei. O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs. E decizia mea, e viaţa mea, e responsabilitatea mea", a spus Victor Ciutacu, într-o postare pe blogul personal.

El spune, totodată, că a decis să rămână în presă şi a ales România TV.

"Puteam pleca-n politică, pe un loc călduţ. Aveam şi o scuză la îndemână. N-am făcut-o, deşi am avut oportunităţi. Pentru că nu-i lumea mea. Mă pricep la presă. Asta vreau să fac în continuare. Din păcate, presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine. Am ales România TV, care - o, da! - m-a şi înjurat", spune Victor Ciutacu.

El precizează că a început să colaboreze cu trustul Intact în anul 2004, când s-a angajat la Jurnalul Naţional, după ce a lucrat într-o structură guvernamentală, şi a parcurs, pe rând, toate treptele, de la senior editor la redactor-şef.

El mai precizează că relaţia sa cu patronatul trustului Intact "a fost aceea de distanţă politicoasă". "Motiv pentru care chiar vreau să-i mulţumesc public. Nu m-a încurcat, sper că nici eu nu i-am pricinuit daune majore. Nu am vorbit când am venit în trust, nu cred că avem de ce-o face la plecare", mai spune Ciutacu.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.