ULTIMA ORĂ 7 septembrie 2011

Tragedie în Rusia: Accident aviatic cu 44 de morţi

de Covasna Media | 403 vizualizări

Echipa rusă de hochei pe gheaţă Lokomotiv Iaroslav se afla într-un avion care s-a prăbuşit la decolare în regiunea Iaroslav, relatează RIA Novosti. 44 de persoane şi-au pierdut viaţa, existând un singur supravieţuitor.

Un avion de linie Yakovlev 42 (Yak-42), în care se afla echipa rusă de hochei pe gheaţă Lokomotiv Iaroslav, s-a prăbuşit, miercuri, în apropierea aeroportului Iaroslavl, provocând moartea a 44 dintre cele 45 de persoane aflate la bord, au anunţat agenţiile Interfax şi Ria Novosti, citat de Mediafax.

"Potrivit datelor furnizate, la bord erau 45 de persoane, 37 de pasageri şi opt membri ai echipajului. În urma accidentului, 44 de persoane au decedat, una a supravieţuit", a declarat, pentru Ria Novosti, o sursă din cadrul poliţiei.

"Avionul de tip Yak-42 s-a prăbuşit la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Iaroslavl", a declarat un alt purtător de cuvânt al instituţiei.

Lokomotiv Iaroslav evoluează în Kontinental Hockey League, o competiţie care reuneşte 20 de echipe din Rusia, şi câte una din Slovacia, Letonia, Kazakhstan şi Belarus.

Lokomotiv Iaroslav, club înfiinţat în 1949, a câştigat campionatul Rusiei de trei ori (1997, 2002, 2003), competiţie care nu mai este organizată începând din 2008, când a fost înfiinţată Kontinental Hockey League.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.