ULTIMA ORĂ 5 martie 2013

Sexologii au dat verdictul: Moldovenii, cei mai virili români

de Covasna Media | 452 vizualizări

Dincolo de toate clişeele care circulă în popor despre cum sunt în dormitor românii din diferite regiuni ale ţării, specialiştii în terapia de cuplu de la noi au reuşit să schiţeze portretul sexual al bărbaţilor în funcţie de zonele din care provin pacienţii. Moldovenii sunt fruntaşii topului virilităţii.

man-and-woman-having-sex-on-bed

Dacă ar fi să-i descrie succint, sexologii din România ar spune despre ardeleni că sunt atenţi la dorinţele partenerelor, despre moldoveni că emană virilitate, iar despre olteni că sunt iuţi şi iubăreţi. „Din experienţa mea la cabinet, locuitorii din Muntenia sunt foarte ataşaţi de partenerele lor, posesivi şi nu acceptă să fie înşelaţi”, a spus sexologul Gabriela Marin. În ceea ce priveşte trăsăturile generale ale amorezului autohton, indiferent de regiunea de baştină, sexologul Jeni Chiriac a concluzionat. „Suntem balcanici, explozivi, trăim cu patimă. Ceea ce ne diferenţiază este atitudinea sexuală – fie suntem activi şi creativi, fie suntem caracterizaţi de tradiţionalism sau afectaţi de stresul cotidian”, a completat specialistul.

Moldova

Moldovenii sunt virili şi dezinvolţi din punct de vedere sexual. Specialiştii spun că, într-adevăr, datele oficiale arată că moldovenii sunt primii la delincvenţa sexuală, dar acest lucru se datorează gradului de sărăcie şi de educaţie.

Ardeal

Pentru ardeleni, primordială este satisfacerea partenerei, iar comportamentul lor sexual este clădit în totalitate pe acest principiu. Sunt deschişi în privinţa fanteziilor şi nu se feresc să le pună în aplicare.

Banat

Prin comparaţie cu ceilalţi locuitori ai ţării, bănăţenii sunt caracterizaţi de specialişti ca fiind mai liniştiţi, mai domoli, dar cu aceleaşi dorinţe sexuale. Când au probleme în viaţa de cuplu, nu ezită să ceară ajutor de specialitate.

Oltenia

Sexologii din Oltenia îşi descriu locuitorii ca fiind dezgheţaţi, ba chiar inventivi. Îşi doresc un preludiu tandru, le place misterul, iubesc să se joace cu partenera şi vor să fie dominaţi în pat. În plus, aceştia par a fi tot timpul în căutarea partenerei perfecte.

Muntenia

Muntenii sunt dinamici, posesivi şi inventivi în pat, chiar dornici să experimenteze. Nu refuză afrodisiacele şi sunt preocupaţi de a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale şi de a-şi satisface partenerele.

Dobrogea

Românii din Dobrogea sunt iubăreţi, iuţi şi activi fizic. Sexologii apreciază că aceştia nu prea pierd timpul, profită din plin de energia lor sexuală şi preferă să aibă relaţii repetate, dar nu neapărat cu aceeaşi parteneră.

(libertatea.ro)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.