ULTIMA ORĂ 21 ianuarie 2012

PROTESTE, ziua 8. Doar câteva sute de oameni au venit în Piaţa Universităţii. 60 la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 406 vizualizări

Prezenţă redusă în a opta zi de proteste în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Sute de oameni au manifestat împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, un număr mic, comparativ cu ziua precedentă. Demonstranţii au strigat "Băsescu egal Ceauşescu", "Băsescu şi Boc v-au minţit, românii au sărăcit", "Diaspora, trezeşte-te", "Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară". Câteva mii de oameni au demonstrat în ţară.

Conform Agerpres, aproximativ 60 de manifestanţi s-au adunat vineri seară în faţa sediului Prefecturii din municipiul Sfântu Gheorghe, unde, cu o seară înainte, a mai avut loc o acţiune de protest împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Manifestaţia de vineri a fost spontană, spre deosebire de cea anterioară care a fost organizată prin intermediul unei reţele de socializare şi la care au participat aproximativ 300 de persoane.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 22 ianuarie 2012
Topul lozincilor scandate in Piata Universitatii si in diaspora !!! „Va rugam sa ne scuzati Nu producem cat furati" „Să trăieşti bine după gratii” „România, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.