ULTIMA ORĂ 14 august 2017

Prima înfrângere pe teren propriu pentru Sepsi OSK

de Observatorul de Covasna | 1297 vizualizări

Echipa Sepsi OSK Sf. Gheorghe a suferit prima înfrângere pe teren propriu, în etapa a șasea a Ligii I Betano, în confruntarea cu puternica formație CFR Cluj.  Feroviarii de sub Feleac s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0), în partida care a avut loc la Brașov, la lumina reflectoarelor, în închiderea rundei.

Victoria oaspeților a fost una meritată, CFR-ul beneficiind de un lot mai valoros și mai experimentat. Formația noastră încă nu a ajuns la nivelul de exigență solicitat de adversari de calibrul clujenilor. Am apreciat însă dăruirea fotbaliștilor noștri, angajarea lor la efort și coeziunea din cadrul echipei, argumente însă insuficiente pentru a învinge pe CFR.

Clujenii au marcat ambele goluri în stil britanic, cu capul, autori fiind Vinicius și Hoban. Golurile s-au consemnat în minutele 27, respectiv 62. De notat debutul portarului nostru Fejer, pe prima scenă, el până acum fiind rezerva lui Niczuly. Goal-keeper-ul și-a spart capul după un duel cu atacantul advers, Urko Vera, evoluând mare parte din partidă cu un bandaj uriaș. 

Oaspeții au prestat un joc economicos, temporizând foarte mult. În pofida lipsei de spectacol, stilul lui Dan Petrescu, clujenii și-au atins scopul și au câștigat trei puncte importante pentru clasament. Primul cartonaș galben acordat de arbitrul bucureștean George Rădulescu a fost pentru o simulare a lui Issa Thiaw. Apoi și Burlacu a văzut cartonaș pentru o comportare nesportivă. Fundașul nostru de bandă putea fi apoi eliminat, după ce l-a busculat pe Deac, oprind un contraatac periculos. 

Clujenii au mai introdus odată mingea în poartă, în prima repriză, dar golul a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid, deoarece un atacant în poziție incorectă l-a mascat pe Fejer.  

Caseta tehnică:

Sepsi OSK (4-2-3-1)

Fejer - Burlacu, Ursu, Oros, Grecu - Issa Thiaw, Mitra - Fülöp, Huiban, Patrick Petre - Hadnagy. Au mai intrat Papšys, Herea și Astafei.

CFR Cluj (4-4-2)

Vâtcă - Manea, Mureșan, Vinicius, Vlad - Deac, Nistor, Hoban, Nouvier -  Omrani, Vera. Antrenor Dan Petrescu. Au mai fost introduși: Păun, Bokila și Moutinho. 

Grație acestui succes, CFR Cluj și-a păstrat fotoliul de lider, cu 16 puncte, în timp ce formația covăsneană coboară pe locul 10, cu cele 6 puncte acumulate.

Urmează acum două deplasări pentru noi, la Dinamo și la Iași, înainte de întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.