ULTIMA ORĂ 23 martie 2012

Prima declaraţie a lui Boldea, din Congo: "Să nu mă mai caute, vin eu acasă"

de Covasna Media | 415 vizualizări

Deputatul Mihail Boldea a dezminţin, într-un interviu pentru Gândul, că s-ar afla în Kenya. "Sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare. Să nu mă mai caute ei", a spus Boldea. Despre dosarele în care este cercetat şi ridicarea imunităţii Boldea spune că sunt "o măgărie făcută de Roberta şi de Buda".

În prima sa declaraţie după ce a fost dat în urmărire internaţională, deputatul Mihail Boldea a spus că a văzut pe internet declaraţia preşedintelui Traian Băsescu şi că intenţionează să revină în ţară.

"Acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu", a spus Boldea.

"Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Am intrat pe internet acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu", a adăugat deputatul.

"Sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare. Îmi caut bilete. Nu se poate aşa ceva. Ce fac familiei mele... Tatălui meu, fratelui meu. Este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu", a continuat el, adăugând că imobilul pe care l-a donat tatălui său nu trebuia era cumpărat din 2005.

Despre decizia Parlamentului de a-i ridica imunitatea, Boldea a precizat că "e o măgărie făcută de Roberta şi de Buda". "Trebuiau cinci zile, să mă cheme şi pe mine (la comisia juridică-n.r.) Este un circ tot dosarul ăsta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se întâmplă. Nu se poate aşa ceva. Hotărârile judecătoreşti bune, nu contează că un judecător le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu să mă caute ei" , a încheiat Boldea.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.