ULTIMA ORĂ 29 ianuarie 2011

MAI va disponibiliza 10.000 de angajaţi după mai multe criterii de evaluare

de Covasna Media | 658 vizualizări

Indisciplinaţii, dar şi poliţiştii care se apropie de vârsta pensionării vor fi primii pe lista disponibilizărilor. Sindicatele şi conducerea Ministerului de Interne s-au pus în sfârşit de acord asupra criteriilor pe care 10.000 de angajaţi din MAI vor fi puşi pe liber.

Vor fi vizaţi, în primul rând, cei care îndeplinesc criteriile eliminatorii. Adică cei care se apropie de vârsta pensionării, dar şi cei care, deşi au iaşit la pensie, au ales să rămână ca angajaţi la MAI şi cumulează astfel pensia cu salariul.

Se va ţine cont de conduită, de pregătirea profesională şi de îndeplinirea sarcinilor de serviciu.  La capitolul conduită şi aptitudini, punctaj negativ vor lua cei sancţionaţi administrativ, amendaţi penal sau condamnaţi cu suspendare, iar cei cu aprecieri vor avea punctaj pozitiv.

Dacă vor exista punctaje egale, vor fi luate în considerare criteriile de departajare, care se referpă la: soţii care lucrează în aceeaşi unitate, angajaţii care au copii în întreţinere şi cei care au mai mult de trei ani până la pensie.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
alt cetatean, 31 ianuarie 2011
precis ca vor fi disponibilizati tot politistii care lucreaza in strada si care au mai facut ceva greseli iar cei din birouri,de pe la administrativ,din cei care nu au legatura cu cetateanul si cu citeste integral
Zseta, 31 ianuarie 2011
Dragii de ei, nu prea vor sa respecte legilsatia si normele minime in domeniul resurselor umane, ori dai afara pe cineva din considerntele persoanei respective deci vina lui, aici vin faptele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.