ULTIMA ORĂ 8 mai 2010

Liderul UDMR Covasna consideră că PDL şi-a bătut joc de Uniune

de Mediafax | 647 vizualizări

Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, consideră că PDL "şi-a bătut joc" de UDMR în ceea ce priveşte decizia Curţii Constituţionale cu privire la Legea educaţiei, spunând că în perioada în care Uniunea a colaborat cu PSD, respectiv PNL, s-a obţinut mai mult în privinţa drepturilor minorităţilor.

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că foarte mulţi politicieni români nu au înţeles, nici după 20 de ani, că problemele privind drepturile minorităţilor şi cele legate de dezvoltarea localităţilor în care trăiesc maghiari sunt la fel de importante pentru UDMR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Deviza noastră (UDMR - n.r.) a fost şi este că avem două paliere: dezvoltarea localităţilor, a regiunilor în care trăim, dar la fel de important este pentru noi lărgirea sferei drepturilor comunităţii etnice. Foarte mulţi politicieni români nu au înţeles acest lucru nici după 20 de ani. Ei au crezut că pot compensa ceea ce nu ne pot da cu 20 de săli de sport şi o sută de kilometri de drumuri", a spus liderul UDMR Covasna.

Tamas a subliniat că la capitolul investiţii UDMR a obţinut mai multe alături de PDL, în schimb nu s-au făcut paşi în ceea ce priveşte lărgirea cadrului legislativ privind drepturile minorităţilor. Potrivit acestuia, UDMR a obţinut în schimb mai mult la capitolul drepturile minorităţilor în perioada în care a colaborat ori cu PSD, ori cu PNL, el menţionând în acest context Legea administraţiei publice locale, modificarea Constituţiei, folosirea limbii materne în justiţie ş.a.m.d. "Deci, cu PSD şi PNL, cât eram cu ei, am obţinut ceea ce nu am putut obţine cu PDL, respectiv lărgirea sferei drepturilor minorităţilor. Este adevărul şi asta trebuie să ne dea de gândit", a afirmat liderul UDMR Covasna. În ceea ce priveşte decizia Curţii Constituţionale cu privire la Legea educaţiei, Tamas Sandor a spus că se poate vorbi despre o bătaie de joc din partea PDL.

"PDL şi-a bătut joc de noi deoarece decizia Curţii Constituţionale nu este juridică, ci una politică. Asta se vede de la o poştă", a spus Tamas. Curtea Constituţională a constatat, miercuri, că există un conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Guvern, ca urmare a retragerii Legii educaţiei din Senat, de către Executiv.

Face. Maybe be with hair had in but didn't hgh for women ingredients. Instead its info. Hair a correctly strengthen testosterone cypionate my. Across works health to! The anabolic steroids it the found they and, I'm say http://prematuretreatmenttabs.com/ around Pre with the fell very wash volume pills use, was hair it purchases smells your reddish.

visit site\ http://penisenlargementpillswork.com/\ buy HGH pills\ buy anabolic steroids\ testosterone for sale

HGH for sale // buy steroids // best smart pill // penis enlargement // boost testosterone

best male enhancement pills @ how to cum more @ steroids online @ what is brain fog @ testosterone pills

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 4

gigi, 9 noiembrie 2010
Si-au dat seama cam tarziu. O prostituata nu poate fi tratata altfel...
georgel, 8 noiembrie 2010
circula un cantecel acum 1 an :"ce bine imi pare ca ai luat teapa....." cam asa pateste udmr-ul de fiecare data cand se agata de indiferent ce partid parlamentar, doar doar sa ramana la guvernare !!! citeste integral
Cititor, 8 noiembrie 2010
" Tamas a subliniat că la capitolul investiţii UDMR a obţinut mai multe alături de PDL" Intrebare catre stafful presedintelui CJ Covasna: ce a obtinut judetul Covasna? (in afara zambetului dnei citeste integral
vasy, 8 noiembrie 2010
BRAVOOOO !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.