ULTIMA ORĂ 23 mai 2018

Kuku, amendat şi suspendat de FRF

de Observatorul de Covasna | 3311 vizualizări

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 6 etape și l-a amendat cu 10.000 de lei pe fotbalistul legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Benjamin Kuku.

Nigerianul a avut o comportare violentă la meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat pe teren propriu cu 3-0. Atunci el l-a atacat din elan pe un fotbalist advers, provocându-i acestuia o lovitură năucitoare la cap. Denis Haruț, victima lui Kuku, și-a pierdut conștiența și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Sf. Gheorghe.

Comisia de Disciplină a solicitat clubului ACS Poli Timișoara să prezinte certificatul medical eliberat de către unitatea medicală care a diagnosticat vătămarea corporală a jucătorului Haruţ Denis (ACS Poli Timișoara) și dacă, în urma accidentării, i-a fost afectată starea de sănătate.

„ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – ACS Poli Timișoara -Eliminare – În baza art. 63.2.4.a, teza a VI-a, raportat la art. 63.1.b, se sancționează jucătorul Kuku Benjamin (ACS Sepsi) cu suspendare pentru șase jocuri și o penalitate sportivă de 10.000 lei”, arată Hotărârea Comisiei de Disciplină a FRF din 23 mai. 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.