ULTIMA ORĂ 19 septembrie 2011

Dan Diaconescu a reuşit înscrierea Partidului Poporului

de Covasna Media | 415 vizualizări

Dan Diaconescu a reuşit înscrierea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), o decizie definitivă în acest sens fiind luată luni de către Curtea de Apel Bucureşti.

"Ziua de 19 septembrie o să rămână o zi importantă, sperăm noi, în istoria României. Cred că o s-o declarăm şi zi liberă sau ziua justiţiei cu adevărat independente după ce vom veni la putere. Important este că astăzi s-a născut a doua forţă mare politică a ţării, sperăm ca ea să fie prima după alegerile următoare. Nu cred că din acest moment ne mai poate sta ceva în cale. Probabil că o să amâne alegerile cât mai mult, văzând acest tăvălug", a declarat Dan Diaconescu după aflarea deciziei.

"Sunt totuşi 765.000 de oameni care, oficial, aşteptau această veste. Sperăm să vină tot mai mulţi cetăţeni, sperăm să vină milioane alături de noi, astfel încât să depăşim pragul celor 30 de procente care să ne asigure guvernarea viitoare. Sperăm ca, într-un an de acum încolo, Partidul Poporului să guverneze. (...) O să vedeţi, de acum încolo, că începe o viaţă frumoasă pentru români. Nu rataţi ceea ce urmează pentru că nu ştiţi ce pierdeţi", a mai spus preşedintele PP-DD.

Acesta a anunţat că pe 1 octombrie Partidul Poporului va avea prima întâlnire în ţară, la Timişoara.

Anterior, judecătorii respinseseră de două ori cererile lui Dan Diaconescu de înfiinţare a partidului.

Programul politic al Partidului Poporului, la care Diaconescu spunea că a lucrat în perioada în care a fost în arest, îşi propunea aplicarea aşa-zisei legi "Cojocaru-OTV", prin care toţi românii "care au fost furaţi de 20 de ani încoace" să fie despăgubiţi de stat cu câte 20.000 de euro, creşterea pensiilor şi salariilor, scăderea taxelor şi impozitelor, reformarea sistemului judiciar prin introducerea juraţilor în procese şi generalizarea eliberărilor pe cauţiune.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.