ULTIMA ORĂ 4 februarie 2013

Cum să faci bani rapizi din microjob-uri

de Covasna Media | 504 vizualizări

Vrei să câştigi repede 50 de lei? Este obiectul unui site care a apărut pe piaţa din România şi îşi doreşte să te ajute să îţi găseşti un microjob sau serviciile de care ai nevoie.

Eşti profesor şi vrei să oferi meditaţii sau ai orice alt domeniu de activitate de care oamenii au nevoie şi vrei să câştigi nişte bani în plus sau doar să îţi lărgeşti portofoliul de clienţi? Un astfel de site pare a fi o soluţie cu rezultate maxime la costuri foarte mici.

Microjoburi.ro este proiectul unui tânăr antreprenor de numai 28 de ani, specialist IT, care îşi propune să dezvolte un astfel de business.

"Din punct de vedere financiar, investiţia a fost de 100 euro. La aceasta se adaugă orele de muncă pe parte de programare, design, SEO, Social Media, lucruri pe care le cunosc şi am putut să le aplic, altfel costurile ar fi fost mult mai mari", a declarat Laurenţiu Matache, CEO and founder Microjoburi.ro.

Potrivit acestuia, targetul platformei este reprezentat atât de companiile mici şi mijlocii care prestează diverse servicii cât şi de persoanele fizice care vor să îşi maximizeze veniturile sau au nevoie de un anumit serviciu de genul microjob.

Platforma a fost lansată la finalul anului trecut, iar pentru 2013, fondatorul estimează venituri de 3.000 de euro. Pe măsură ce conceptul devine mai cunoscut, veniturile estimate sunt de minim 10.000 de euro, acesta fiind targetul pentru 2014. Site-ul percepe un comision de 12% din fiecare achiziţie făcută.

"Banii vor veni la un moment dat, important acum este să construiesc piaţa de microjoburi şi să fac platforma cât mai cunoscută. Estimez ca după un an de la lansarea proiectului să fie constant aproximativ 1000 anunţuri pe platforma, dar acest lucru depinde foarte mult de deschiderea românilor către un astfel de concept şi să vadă principalele lui beneficii", a mai spus reprezentantul site-ului.

Laurenţiu Matache este absolvent al facultăţii de informatică şi lucrează în domeniul IT încă de anul 2005. Ultima funcţie ocupată a fost de director IT în cadrul unei companii de consultanţă din Bucureşti.

(economica.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.