ULTIMA ORĂ 5 mai 2011

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF

de Covasna Media | 494 vizualizări

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină de la ANAF. Csibi Barna nu s-a prezentat la şedinţa de joi a Comisiei de Disciplină.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat joi că acesta urmează să rămână fără serviciu într-o zi sau două. „Ca orice act administrativ în România, şi această decizie poate fi atacată în instanţă, desigur.”

Blejnar a comentat şi absenţa lui Csibi Barna de la Comisia de Disciplină de la ANAF: „Sfidare a autorităţii, a instituţiei, a colegilor până la urmă, dar nu mai contează, nu va mai fi funcţionarul ANAF.”

Întrebat dacă Barna a fost informat în legătură cu această decizie, Blejnar a declarat că procedurile normale au fost aplicate, dar că Barna nu a răspuns demersului.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita, Csibi Barna, care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, a fost detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 14

Adaugă comentariu
''PANORAMIX'', 15 mai 2011
pentru ''jancu.hu'' !!! Sti tu oare tinere de ce pe ''astia''ca tine nu va mananca rechinii ??? Daca ai sa ma intrebi o sa-ti raspund daca nu,nu te voi baga in seama ci ......!!!
''PANORAMIX'', 15 mai 2011
Sa nu fie cu suparare dar csibi barna ar merita sa fie tratat asa cum o merita , adica sa fie si el atarnat in strang asa cum la atarnat el pe Avram Iancu ! O specie din asta de ''Hommo Neanderthal" citeste integral
jancu.hu, 14 mai 2011
TACI fraiere marian,ca pina aici miroase gura de usturoiul din moldova.TACI
ion, 10 mai 2011
Vad ca a trecut la comert dar nu prea a nimerit-o ca nu cred ca va vinde nici cat sa-si cumpere un Kurtos de banii castigati. Daca a fost fraier si a refuzat un loc cald la primaria sectorului 2 din citeste integral
Marian, 9 mai 2011
@Pt:Din pacate clanurile din politica(din toate formatiunile politice)sunt mana-n mana cu clanurile criminale.Poate stie sugaru Miko ce mai e de facut,el le are si cu gramatica.
Marian, 9 mai 2011
@Miko:se pare ca tu ai supt lapte PATERN si mai abuzezi si azi,cu sau fara gramatica
Pt: Marian, 9 mai 2011
Ce zici de clanurile din politica ? E acelasi lucru, eclipseaza totul, in special functiile in institutiile descentralizate, primarii, etc. Mai este ceva de facut in Romania ?
Miko, 9 mai 2011
Marian,este atat de prost ca ar face mai bine sa invete gramatica,decat sa comenteze efectele secundare ale laptelui matern,de care se pare ca a abuzat.
Marian, 7 mai 2011
exact ca toti ceilalti nenorociti care traiesc in clanuri,se lupta in strada cu sabii.topoare si chiar pistoate pentru puterea intr-o anumita zona din foarte multe orase.pacat ca dupa 20 de ani s-a citeste integral
Primar_la_Hetea, 7 mai 2011
Csibi s-a reprofilat pe comert, nu moare el de foame. Genul asta de nenorociti o duc f bine in Romania, pentru ca nu are cine sa-i puna la respect.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.