ULTIMA ORĂ 13 aprilie 2011

Ciobanii îşi vând mieii online, la preţuri mai mici decât în pieţe

de Covasna Media | 332 vizualizări

Speriaţi că ar putea rămâne cu carnea nevândută, dar şi de concurenţa din pieţe, crescătorii de oi au postat pe internet anunţuri de vânzare a mieilor de Paşte. Crescătorii de ovine coboară mult preţul pentru vânzările online şi au reuşit deja să vândă sute de animale, anunţă adevarul.ro.

Ciobanii din judeţul Buzău care vor să îşi vândă mieii şi-au făcut conturi pe site-urile cu anunţuri unde şi-au postat ofertele. Preţurile mieilor de pe internet sunt mai mici decât cele din pieţe, iar clienţii pot primi chiar la domiciliu mielul tăiat. Totul cu ajutorul unui click şi al unui telefon de comandă.

În ultima vreme, anunţuri de genul "Vând miei de Paşte crescuţi ecologic" sau "Vând miei sub preţul pieţei" au umplut site-urile.

Ginel Jalbă are 26 de ani, este din Râmnicelu, şi de câţiva ani se ocupă de o fermă de oi. Pentru anul acesta are de vânzare o mie de miei pe care i-a scos la mezat pe internet la un preţ de 11 lei/kilogram.

"Am crescut mieii natural la ţară şi sunt de calitate. Pe lângă asta, suntem dispuşi să vindem cu mult sub preţul pieţei, adică cu zece lei pentru un kilogram", a spus şi Maria Haralambie, proprietara unui ferme de oi şi capre.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.