ULTIMA ORĂ 10 mai 2018

Cine e câștigătorul concursului de like-uri #PhotoBooth OCV 15

de Observatorul de Covasna | 3127 vizualizări

Cea mai apreciată fotografie a strâns peste 110 aprecieri

Concursul foto organizat de Observatorul de Covasna cu ocazia concertului aniversar OCV15 – unde artistul principal este Goran Bregović, are un câștigător pentru fotografia cu cele mai multe aprecieri. Concursul s-a derulat în perioada 25 aprilie – 10 mai.  

Cea mai apreciată fotografie este în galeria foto.

Având în vedere că în fotografia câștigătoare sunt trei membri, organizatorii evenimentului lasă la latitudinea acestora să decidă cine va beneficia de biletul gratuit la marele eveniment.

Felicitări și îl așteptăm pe câștigător să ne scrie pe pagina de Facebook a ziarului Observatorul de Covasna/Covasnamedia pentru a-l anunța cum intră în posesia biletului pentru cel mai mare eveniment cu plătitori de bilete din județul Covasna.

În concursul #PhotoBooth-OCV15 au fost înscrise aproape 150 de fotografii.

Letters from Transylvania continuă

Au mai rămas câteva zile de înscrieri și pentru concursul adresat artiștilor locali, Letters from Transylvania, unde creatorii, artiștii, performerii, muzicienii de orice vârstă, naționalitate sau etnie primesc șansa de a performa la Sfântu Gheorghe chiar pe aceeași scenă cu celebrii Goran Bregović, Carla's Dreams sau 4 For Dance. Concursul, care pune la bătaie și un premiu de 2.000 de lei, se desfășoară cu ocazia evenimentului anului în județul Covasna, OCV15, programat să aibă loc pe 15 iunie, la Stadionul Municipal.

Achiziționarea biletelor la eveniment continuă

În continuare, bilete la eveniment se pot achiziționa atât online, cât și la punctele fixe.

Punctele fixe de unde se pot cumpăra bilete la evenimentul anului în județul Covasna sunt:

  • Redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425;
  • Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104.

Biletele pot fi achiziționate și electronic de pe site-urile www.myticket.ro și www.entertix.ro . Prețuri: 80 lei (Categoria C- Standing), 115 lei (Categoria B- Seating), 200 de lei (Categoria A- Diamond Ring/VIP).

Iulia Drăghici

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.