ULTIMA ORĂ 12 aprilie 2011

Bătaie pe telecomandă: Derby-ul Steaua-Dinamo concurează finala Românii au talent!

de Covasna Media | 464 vizualizări

Luni, 25 aprilie 2011, de la ora 20.30, în Ghencea se va da startul derby-ului Steaua - Dinamo, iar la Buftea va începe finala popularei emisiuni "Românii au talent". Bătălia dintre Digi Sport şi Pro TV pare inegală, mai ales că fiecare din ultimele ediţii ale show-ului a strâns peste 5 milioane de telespectatori.

Conform ţintarului Ligii I, returul derby-ului Steaua - Dinamo se joacă primăvara aceasta în etapa ce se suprapune peste weekend-ul pascal. Liga Profesionistă de Fotbal şi consorţiul RCS&RDS au încercat să dubleze evenimentul sportiv peste cel religios, fapt care a stârnit protestul oficial al ambelor echipe.

"Steaua nu se va prezenta la stadion dacă este pusă să joace în prima zi de Paşte", a avertizat Gigi Becali, care şi-a consultat în acest sens şi duhovnicul. A primit din partea acestuia dezlegare pentru ziua de luni, însă câteva zile bune Dumitru Dragomir sa refuzat să ia în discuţie schimbarea datei şi orei meciului.

Numai că şi Dinamo a anunţat că se raliază protestului Stelei, iar cum LPF nu-şi putea permite sancţionarea celor două mari echipe ale Capitalei, a fost dispusă să umble la program. Consfătuirile au condus spre o dată acceptată de toată lumea: luni, 25 aprilie 2011, ora 20.30.

Televiziunea care transmite întâlnirea, Digi Sport, îşi asumă un mare risc o dată cu acceptarea acestui tronson orar, pentru că exact la aceeaşi oră, tot pe 25 aprilie, începe la Pro TV finala concursului "Românii au talent". Postul din Pache Protopopescu se aşteaptă la audienţe uriaşe, mai ales că fiecare dintre ultimele ediţii au fost urmărite de peste 5 milioane de telespectatori. De aceea, pentru show-ul final aşteptările sunt cu atât mai mari.

Dealtfel, ultimele ediţii ale acestei emisiuni au făcut postul concurent, Antena 1, să mute meciul difuzat la concurenţă cu "Românii au talent" pe canalul de nişă GSP TV, tocmai pentru că partida de fotbal înregistra cote foarte mici. Acum, derby-ul Steaua - Dinamo este difuzat tot pe un canal de nişă, Digi Sport, care nu este disponibil pentru toţi abonaţii, postul nefiind retransmis în reţeaua UPC.

În plus, nici miza acestei întâlniri nu este una suficient de pasionantă, niciuna dintre cele două formaţii nemaiavând şanse la titlu. Dacă se respectă ierarhia actuală, înseamnă că s-ar întâlni formaţiile aflate pe locurile 4 şi 6 în Liga I.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
TOTO, 13 aprilie 2011
Bun, se da startul derbyu-lui!!!!!!Care derby??????Mai suntem in anii de glorie ai acestor echipe????Pastori si "mutanti"nu prea suntem dispusi sa urmarim...asa ca , domnilor , daca aveti chef de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.