ULTIMA ORĂ 22 ianuarie 2013

Angajaţii Romgaz primesc aproape 800 de lei primă pentru încălzire, în toiul verii

de Covasna Media | 389 vizualizări

Angajaţii din Romgaz primesc ajutor pentru încălzire chiar şi în mijlocul verii. În luna iulie, ei primesc aproape 800 de lei ajutor pentru termoficare, scrie Economica.net.

Salariile angajaţilor Romgaz depăşeau încă din 2011 suma de 4.000 de lei. În plus, aceştia beneficiază de sporuri şi bonusuri nejustificate şi chiar aberante, potrivit Economica.net.

De exemplu, angajaţii companiei de stat primesc ajutor de căldură atât iarna, cât şi vara. Aşadar în luna iulie, un angajat la Romgaz primeşte 772 de lei ajutor de încalzire, sumă mai mare decât salariul minim pe economie din ţara noastră.

Concediile de odihnă sunt decontate prin sindicate cu 45-50 % din contravaloarea lor. Au fost plătite inclusiv vacanţe în destinaţii exotice ca Venezuela, Cuba, Vietnam şi SUA, pentru care un bilet de avion costă peste 600 de euro.

Angajaţii Romgaz beneficiază de o primă de Paşte şi una de Crăciun de 700 de lei. Prima de Crăciun este diferită de prima pentru cumpărarea porcului şi a murăturilor din luna decembrie.

Romgazul este o companie la care statul român este acţionar majoritar. Aşadar, salariile şi sporurile angajaţilor sunt plătite din banii contribuabililor din ţara noastră.

 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.