ULTIMA ORĂ 21 ianuarie 2011

Alocaţia familială, tăiată până la finele anului dacă nota copilului este mai mică de 8 la purtare

de Covasna Media | 596 vizualizări

În şedinţa de miercuri, Guvernul a decis că sprijinul financiar va fi acordat familiilor care încurajează participarea copiilor la actul educaţional. Cei ai căror copii iau mai puţin de 8 la purtare nu mai primesc alocaţia familială.

Alocaţia familiată, tăiată până la finele anului dacă nota copilului este mai mică de 8 la purtare

Normele metodologice adoptate miercuri conţin prevederi foarte clare legate de modul şi gradul de participare la actul educaţional.

"Am propus şi s-a aprobat stimularea participării copiilor la actul educativ. Mesajul meu este foarte clar: trimite-ţi copiii la şcoală! Am prevăzut că orice venit de susţinere a familiei va fi corelat cu participarea copiilor la şcoală", a declarat ministrul Muncii, Ioan Botiş.

Botiş a precizat că, în cazul în care copiii au sub nota 8 la purtare, alocaţia pentru susţinerea familiei nu va mai fi acordată pentru familiile în cauză, până la sfârşitul acelui an şcolar.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ion, 22 ianuarie 2011
Aoleo, ce e cu 9am aici? va stricati reputatia Nu vedeti ce intrebari idioate pun? Pai cum sa iesim din criza cand noi abia intram in criza si nu se stie daca mai iesim.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.