ULTIMA ORĂ 11 mai 2011

Al Qaeda îi ameninţă din nou pe americani: Obama este protejat, dar pe voi cine vă apără?

de Covasna Media | 381 vizualizări

Reţeaua teroristă Al Qaeda a făcut un nou apel la musulmanii din întreaga lume, pentru a răzbuna moartea lui Osama Bin Laden.

Ameninţările grupării au fost publicate pe site-ul Al-Fajr Media Center, prin intermediul căruia Al Qaeda îşi face propagandă. Aceştia au precizat că uciderea lui Bin Laden a fost o eroare a lui Obama, care va duce la un mare dezastru pentru americani.

„Obama v-a distribuit sângele martirului nostru. Noi suntem o naţiune islamică ce nu rămâne tăcută în faţa nedreptăţii, deci nu ne mai blamaţi după această zi. Voi sunteţi cei care au ales acest lucru şi voi sunteţi cei care veţi plăti preţul. Obama este protejat de armată, dar cine vă va proteja pe voi de asaltul nostru? Este necesar să răzbunăm asasinarea Şeicului Jihadului şi Leului Islamului într-un mod care va face America să uite plăcerea şi să plângă cu sânge. Îi spunem fiecărui mujahedin, dacă găseşte o ocazie, să profite de ea. Să nu se consulte cu nimeni pentru a ucide americani sau a le distruge economia", se arată în textul trimis de către Al Qaeda.

Şi fiii lui Bin Laden îi acuză pe americani pentru uciderea tatălui lor, precizând că Obama trebuie să facă lumină în acest caz şi să elucideze misterul morţii celui mai căutat om din lume. „Considerăm că preşedintele Obama este personal responsabil să elucideze soarta tatălui nostru, Osama bin Laden. În calitatea de fii ai lui Osama bin Laden, ne rezervăm dreptul de a-i acţiona în justiţie pe cei responsabili de această crimă", precizează Omar Bin Laden, prin intermediul unui comunicat.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.