ULTIMA ORĂ 10 februarie 2014

Carnea s-ar putea scumpi cu 50% din cauza unei... etichete

de Covasna Media | 647 vizualizări

Carnea de porc s-ar putea scumpi cu până la 55 la sută, iar cea de pui cu 22 de procente. Asta după ce Parlamentul European a votat o nouă reglementare care prevede introducerea unei etichete speciale pentru produsele de carmangerie, informează Realitatea TV.

Aleşii europeni au aprobat includerea pe eticheta cărnii a unor noi date. Eticheta va conţine date privind ţara de origine, locul în care a crescut şi a fost sacrificat animalul.

Eurodeputatul PDL Rareş Niculescu a declarat că măsura îi va forţa pe producătorii de carne să îşi cumpere noi sisteme de marcaj, iar acest lucru va duce la creşterea preţurilor.

Potrivit specialiştilor din industria cărnii, carnea de porc s-ar putea scumpi cu până la 55 la sută, iar cea de pui cu 22 de procente.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.