TURISM 14 ianuarie 2022

S-au modificat prețurile pentru serviciile de agrement din Şugaş Băi

de Covasna Media | 1651 vizualizări

Este prima majorare de preţuri din ultimii 7 ani şi a fost cauzată inclusiv de scumpirea costurilor la utilităţi

Începând cu luna ianuarie, s-au modificat tarifele pentru serviciile de agrement din staţiunea Şugaş Băi, administrate de Primăria Sfântu Gheorghe. Lista de prețuri pentru serviciile oferite, care includ activități sportive, de recreere și de sănătate, nu s-a schimbat în cei 7 ani de existență, însă în acest an, din cauza creşterii preţului la utilităţi, s-a ajuns la o creștere semnificativă a costurilor de întreținere, motiv pentru care prețurile au fost majorate.

Astfel, ca urmare a deciziei Consiliului Local de majorare a preţurilor, în cele ce urmează vă prezentăm noile tarife.

În baza de tratament, care funcționează și în sezonul de iarnă și oferă un pachet de trei tipuri de tratamente (hidromasaj cu apă de vin, saună și masaj cu pietre de jad), tariful standard de intrare este de 30 de lei pe oră în loc de 20 de lei, cu o reducere la 25 de lei pentru elevi, studenţi și pensionari.

În spaţiile de agrement există aparate de forţă, mese de biliard, fusbal și ping-pong pentru cei care doresc să se relaxeze. Noua taxă de intrare pentru o oră este de 20 de lei, respectiv  15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Baza de tratament și facilitățile de agrement sunt deschise zilnic între orele 11:00 și 19:00.

Pentru a utiliza centrul de tratament, trebuie să vă faceți o programare în prealabil la numărul de telefon 0731 085 476.

De la începutul lunii mai, se vor deschide și facilitățile sportive în aer liber, oferind mai multe activități de agrement, sport și servicii de promovare a sănătății pentru adulți și copii.

Din acest an, terenurile de tenis vor costa cu 10 lei mai mult pentru o oră, adică 30 de lei, în timp ce terenurile de minigolf vor costa cu 5 lei mai mult, adică 15 lei pe oră pentru adulți și 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Intrarea în parcul de aventură din pădure costă cu 5 lei mai mult pe oră pentru adulți, adică 25 de lei, și 15 lei în loc de 12 lei pentru copiii sub 14 ani. De asemenea, se pot face rezervări de grup, iar grupurile de peste 15 persoane plătesc 20 de lei pe oră pentru adulți și doar 2 lei în plus pentru copii, adică 12 lei.

Cei mai aventuroși își pot încerca îndemânarea şi la peretele de escaladă în aer liber cu 11 trepte, sub supravegherea unor profesioniști. Pentru peretele de cățărare, prețul rămâne neschimbat la 3 lei pe urcare.

Comunicat Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.