TURISM 19 septembrie 2011

Peste 25 de echipe sunt aşteptate la festivalul Vânătoresc de la Malnaş Băi

de Mediafax | 526 vizualizări

Peste 25 de echipe sunt aşteptate, sâmbătă, la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Vânătoresc de la Malnaş Băi, iar participanţii la concurs vor trebui să convingă juriul că sunt cei mai pricepuţi în prepararea bucatelor din carne de mistreţ.

Festivalul Vânătoresc este organizat în fiecare an la sfârşitul lunii septembrie, în staţiunea Malnaş Băi, atracţia evenimentului fiind concursul de preparat mâncăruri tradiţionale din carne de vânat.

În acest an, la eveniment sunt aşteptate aproximativ 25 - 30 de echipe. Jurizarea va fi permanentă, specialiştii punctând condiţiile de preparare a tocăniţei, decorul, gustul, modul de servire, urmând ca primele echipe să fie premiate.

Primarul comunei Malnaş, Kasleder Jozsef, a spus că organizatorii vor pune la dispoziţia concurenţilor carne de mistreţ.

De asemenea, cu ocazia festivalului vor fi prezentate publicului o parte dintre trofeele vânătorilor din Covasna, dar se va organiza şi un concurs de desene pentru copii.

În ultimii ani, autorităţile au încercat să promoveze evenimentele legate de turism în judeţul Covasna, iar promovarea tradiţiilor locale este asigurată şi de o serie de evenimente gastronomice.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.