TURISM 19 martie 2021

Pârtia mică de la Șugaș Băi, încă funcțională

de Daniela Luca | 6807 vizualizări

E o situație atipică, spun reprezentanții Sepsi Rekreativ

Conducerea Sepsi Rekreativ anunța la începutul acestei luni că sezonul de schi va fi închis în câteva zile, însă zăpada care a căzut în ultimele zile le-a mai oferit o șansă iubitorilor sporturilor de iarnă să se bucure din plin de câteva săptămâni de schi, chiar dacă în calendar e primăvară. 

„Pârtia mică încă funcționează. E o situație atipică, pentru că până la această dată nu am fost deschiși niciodată. Clientela a mai scăzut, dar cred că încă o săptămână o să fie vremea așa cum e acum. Voiam să închidem la un moment dat, pentru că erau câteva zile călduroase și s-a mai subțiat stratul de zăpadă, dar acum avem zăpadă din belșug. În weekend vin și clienți din Brașov”, ne-a spus directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd. 

Conform acestuia, fluxul de clienți a fost mai mare anul acesta, comparativ cu sezonul trecut, pentru că oamenii n-au putut să plece la schi în străinătate. 

La începutul acestui an, vremea caldă le-a dat peste cap planurile administratorilor domeniilor schiabile din județul Covasna, dar și pe cele ale iubitorilor sporturilor de iarnă. Pârtia de la Șugaș Băi, de exemplu, a fost deschisă abia pe 13 ianuarie, însă, după cum se vede, sezonul a fost prelungit acum, în martie. 

Schiul mai poate fi practicat așadar pe pârtia mică de la Șugaș Băi care are 250 de metri lungime, 60 de metri lățime și grad mediu de dificultate, la fel ca la pârtia mare. Prețul unui bilet este de 4 lei, iar persoanele care au sub 18 ani, peste 60 de ani, dar și persoanele cu dizabilități vor plăti 3 lei pentru acces.

Starea pârtiei poate fi văzută în timp real pe pagina www.rekreativ.club, la secțiunea „Camera Web”. 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.