TURISM 22 februarie 2023

Pârtia mare de la Șugaș Băi, închisă din cauza vremii

de Daniela Luca | 1041 vizualizări

Sezonul de schi de la Șugaș Băi se apropie de final. Începând de miercuri, 22 februarie, se va putea schia doar pe pârtia mică, pentru că cea mare va fi închisă din cauza vremii, anunță reprezentanții Sepsi Rekreativ. Cei care vor să se mai bucure de zăpadă trebuie să se grăbească așadar, pentru că au rămas zile numărate în care se mai poate schia. 

„Pârtia mică încă mai rezistă, dar sunt 12 grade azi. Sezonul de schi a fost foarte scurt, ca și iarna asta. A venit lume din diferite zone și zilele trecute, dar asta și pentru că e vânt în zona Văii Prahovei, și multe gondole și telecabine nu funcționează”, ne-a spus marți directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd.

Dacă vremea va permite, pe pârtia de la Șugaș Băi se va desfășura duminică, pe 26 februarie, a VIII-a ediţie a concursului de schi „Memorialul Dani Kinga”, organizată de Asociația Alpin Sport. Taxa de participare este de 10 lei pentru copii și de 15 lei pentru adulți. Înscrierile se pot face la fața locului, între orele 8:30-9:30, iar startul concursului se va da la ora 10:00.

„E adevărat că zăpada e la limită, există totuși suficientă pentru a vă bucura de experiența coborârii pe ambele pârtii. Vă așteptăm la Șugaș Băi! Săptămâna aceasta, pârtiile sunt deschise zilnic între orele 9:00 și 21:00”, au transmis reprezentanții Sepsi Rekreativ pe pagina de Facebook. 

Aceștia au fost nevoiți să închidă marți și patinoarul în aer liber din centrul orașului. 

Alte două pârtii din județ s-au închis la finalul săptămânii trecute, tot din cauza vremii. Este vorba despre cele din Covasna și Valea Mare.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.