TURISM 21 februarie 2023

Pârtia de schi din Covasna, închisă temporar

de Daniela Luca | 1418 vizualizări

Autoritățile din Covasna anunță că, din cauza condițiilor meteo, pârtia de schi „Lőrincz Zsigmond” este închisă temporar. Sezonul de schi a debutat aici cu întârziere și a ținut aproximativ o săptămână, înainte ca vremea să se încălzească din nou. 

„Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, începând cu data de 18.02.2023, Pârtia de schi Lőrincz Zsigmond va fi temporar închisă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au anunțat autoritățile locale din Covasna. 

Reprezentanții Pârtiei de la Valea Mare au făcut un anunț similar duminică.

Pe site-ul primăriei Covasna se pot vedea imagini în timp real de la pârtie și se poate observa cum aproape că nu au mai rămas urme de zăpadă. 

Începutul sezonului de schi pe pârtia „Lőrincz Zsigmond” din stațiunea Covasna s-a lăsat așteptat în acest an din cauza vremii, dar și din cauza unei defecțiuni tehnice. S-a dat start la schiat abia pe 10 februarie și a fost utilizabilă doar partea inferioară a pârtiei. 

Primarul orașului Covasna, Gyerő József, ne-a spus la începutul acestei luni că este prima dată când sezonul începe atât de târziu, pentru că în anii precedenți se putea schia fie în decembrie, fie cel târziu în ianuarie. 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.