TURISM 8 februarie 2013

Festivalul Zăpezii la Comandău

de Covasna Media | 718 vizualizări

Festivalul Zăpezii la ComandăuSâmbătă și duminică va avea loc cea de-a zecea ediție a Festivalului Zăpezii la Comandău. Organizatorii pun la punct ultimele detalii și spun că în cadrul acestei ediții a festivalului vor fi programe pentru toate gusturile. Mascota evenimentului – uriașul om de zăpadă va fi mai înalt decât în anii precedenți, iar construirea acestuia a început încă de săptămâna trecută.

Concursurile de schi, snowboard și sanie vor începe sâmbătă de la ora 11, iar înscrierile se fac la fața locului cu o oră înaintea începerii competiției. După masa vor avea loc diferite demonstrații cu atelaje canine, de sculptură în zăpadă, precum și un concurs de aruncat bulgări de zăpadă. Seara de la ora 18:30 schiorii vor coborî pe pârtie cu făclii, iar duminică va avea loc un campionat de minifotbal, dar și un raliu pe zăpadă.

Primarul localității, Kocsis Béla, spune că cei care nu vor veni la Festivalul Zăpezii vor regreta un an întreg. Cât despre ingredientul principal, zăpada, aceasta este din belșug, dar nu sunt probleme de circulație pe drumul ce leagă Covasna de Comandău.

Citeşte şi Recomandări de weekend de la Jandarmerie

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.