TURISM 2 iunie 2020

Din data de 2 iunie, Colecția Publică Cinegetică a Ţinutului Secuiesc poate fi vizitată din nou

de Covasna Media | 2019 vizualizări

Asociația Vadon vă informează, că începând din data de 2 iunie, Colecția Publică Cinegetică a Ţinutului Secuiesc poate fi din nou vizitată între orele 10:00 - 17:00 de marți până sâmbătă și între orele 10:00-14:00, duminică. Luni este închis.

Intrarea este 10 lei, iar pensionarii, copii şi studenții pot beneficia de bilete cu reducere de 50%, la preţul de 5 lei.

Suntem pregătiți să primim vizitatorii în conformitate cu reglementările Ministerului Sănătății, pentru a reduce noua epidemie de coronavirus.

Pe baza acestora, vizitatorii trebuie să poarte mască, să-şi dezinfecteze mâinile și să mențină o distanță de 2 metri față de ceilalți vizitatori pe toată durata vizitei. Temperatura corpului la intrare este măsurată, iar intrarea cu o temperatură corporală mai mare de 37,3 grade Celsius este interzisă.

Pe perioada pandemiei nu se vor organiza tururi ghidate.

Vizitatorii care încă nu pot pleca sau nu doresc să plece încă de acasă sunt invitați de Asociația Vadon la o plimbare virtuală în cadrul Colecției Publice Cinegetice, intrând pe pagina, www. vadon.ro.

Toți cei interesați sunt așteptați cu drag.

(Asociaţia VADON)

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.