TURISM 21 septembrie 2018

Covasna pe două roți motoare

de Covasna Media | 1264 vizualizări

Ultimele întâlniri dintre Asociația de Turism și Ecologie CovAlpin și Carpathian 2Wheels Guide s-au soldat cu un frumos material înscris în ghidul pe care clujenii de la C2WG l-au făcut pentru iubitorii motocicletelor.

Atracții turistice dar și culinare sunt explorate prin parcurgerea a câtorva drumuri pitorești care leagă județul nostru de restul țării. Totul e organizat sub formă de circuite moto de o zi potrivit de lungi pentru a te lăsa să te bucuri puțin de atracțiile zonei.

Proiectul celor de la C2WG cuprinde deja 4 ghiduri turistice inclusiv în limba engleză. (3 despre România, 1 despre Bosnia&Herțegovina.

Ghidurile acoperă întreg teritoriul României, folosește ca și căi de acces doar drumuri publice și forestiere, promovează dezvoltarea locală și turistică printr-o abordare sustenabilă și nu susține turismul motorizat în ariile protejate.

„Ghidurile C2WG pot fi procurate la https://www.carpathian2wheelsguide.com/ro/magazin/ sau la partenerii din întreaga țară. Info, clipuri și poze noi puteți vedea zilnic pe facebook.

În primăvară probabil în găzduirea noastră și cu invitația celor de la C2WG vom face și o întâlnire moto cu cei pasionați de touring-ul moto“, se menţionează în comunicatul Asociației CovAlpin.

 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.