TURISM 3 iunie 2021

Ținutul Conacelor din județul Covasna ar putea deveni „Destinația anului 2021” în România

de Iulia Drăghici - Taraș | 1561 vizualizări

Propunerile se pot înregistra până vineri, 4 iunie 

Ținutul conacelor din județul Covasna ar putea deveni „Destinația anului 2021 în România” dacă va reuni suficiente nominalizări în cadrul concursului organizat pentru emisiunea cu același nume, care va fi difuzată la PrimaTV. 

Fă-ți bagajul pentru escapade unice și evadează în Ținutul Conacelor din Covasna. Ieși din cotidian și scufundă-te în poveștile conților, conteselor, prinților și prințeselor care au făcut savoarea „Ținutului Conacelor”. Bucură-te de măreția și istoria castelelor și conacelor din Covasna. Cele mai multe dintre ele au fost refăcute și redate circuitului turistic în calitate de hoteluri și pensiuni, iar cu atmosfera lor fascinantă, arhaic luxoasă reprezintă un loc unde istoria poate fi trăită și savurată, dar și îmbinată cu așteptările omului modern. Este o destinație care revigorează și inspiră!

Haideți să transformăm Ținutul Conacelor din Covasna în destinația anului în România! Vă invităm ca până în data de 4 Iunie 2021 să accesați linkul http://www.destinatiaanului.ro și să propuneți „Ținutul Conacelor din Covasna” destinația anului în România. În cursul verii, primele șase cele mai propuse destinații se vor duela pe Prima TV, fiecare finalistă fiind promovată într-o emisiune dedicată, iar prin votul publicului și al bloggerilor de turism se va desemna Destinația Anului 2021. Aici dorim să ajungem cu ajutorul vostru.

 „Ținutul conacelor din Covasna” – destinația anului în România!”, transmit coordonatorii Visit Covasna. 

Pentru mai multe detalii despre concurs poate fi accesat următorul link: https://bit.ly/3vriNYF

 Cele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări sunt, potrivit organizatorilor concursului, în ordine alfabetică: Alba Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Corbi-Argeș, Ținutul Conacelor – Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Țara Hațegului, Municipiul Iași și Țara Vrancei. 

În 2020, Destinația Anului în România a fost Țara Făgărașului. 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.