Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Sala de fitness Dr. FIT – adevărata inspirație în afaceri a anului 2020

de Covasna Media | 838 vizualizări

În cadrul campaniei Superlativele CovasnaMedia.ro au fost votați și apreciați și cei care în ciuda crizei sanitare mondiale au reușit să își clădească visul și să îl împărtășească cu ceilalți. Afacerea care a fost o adevărată inspirație în 2020, conform voturilor la această categorie, este prima sală de fitness cu tehnologie smart din România, Dr. FIT, inaugurată în luna septembrie la Sfântu Gheorghe.

Afacerea care are la bază o sala de fitness „din viitor” a primit cele mai multe voturi la categoria „Inspirație în afaceri” – 122 și s-a situat astfel pe locul unu. Clubul  Dr. Fit, inaugurat în luna septembrie, este situat la etajul patru al centrului comercial Sugas, iar intrarea se face cu ajutorul unui cod QR, generat de o aplicație specială. Locația, deschisă non-stop, cu mici excepții, vine cu un concept nou nu doar pentru reședința de județ, ci este o premieră la nivel național, a spus, la inaugurare, proprietarul afacerii, Cristian Damian Dan.

Pe locul doi în clasamentul aceleiași categorii a Superlativelor CovasnaMedia.ro s-a clasat Flour Power - prima cofetărie cu produse fără zahăr, făină albă sau lapte, deschisă la începutul acestui an la Sfântu Gheorghe (97 de voturi), urmată de atelierul de ceramică Lŭtāmentum – un vis împlinit al Cristinei Anculete și al mamei ei, Zsombori Katalin (83 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.