Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: egalitate pentru două inițiative de sprijinire a mediului economic în 2020

de Covasna Media | 398 vizualizări

Criza COVID-19 a fost o lovitură nu numai pentru sistemul sanitar, ci și pentru cel economic, fără îndoială. De aceea, inițiativele de sprijinire a mediului antreprenorial au fost cu siguranță binevenite. Poate și de aceea, două dintre propunerile noastre la Superlativele Anului 2020 au primit același număr de voturi și s-au clasat pe prima poziție a topului.

Este vorba despre facilitățile fiscale acordate de Primăria reședinței de județ firmelor din Sfântu Gheorghe afectate de pandemie, în baza unui proiect de hotărâre privind acordarea unor facilități la plata impozitului și taxei pe clădire datorate de persoane juridice și anularea unor accesorii la obligațiile fiscale restante la data de 31 martie 2020, datorate de persoane juridice. Inițiativa a primit 54 de voturi în campania Superlativele CovasnaMedia.

Același număr de voturi l-a înregistrat și inițiativa Primăriei orașului Covasna, de a scădea, cu 50%, impozitul pe clădirile operatorilor de turism afectaţi de pandemie.

Locurile doi și trei au fost ocupate de Programul „Minimis COVID”, tot al Primăriei Sfântu Gheorghe (43 de voturi), cu scopul sprijinirii firmelor afectate de pandemie, respectiv înființarea Consiliului Consultativ al Oamenilor de Afaceri din Sfântu Gheorghe, o inițiativă a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, ASIMCOV și Clusterului IT Plus (40 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.